www.Game-State.comwww.Game-State.comwww.Game-State.comwww.Game-State.com

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

#1Model reclamatie Helper Empty Model reclamatie Helper Vin Iul 25, 2014 10:28 am

Sorin98

Sorin98
Fondator
Fondator
Nick helper:
Nick Tau:
Level Helper:
Descrierea situatiei:
Dovada (Poze)

#2Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Sam Aug 09, 2014 7:08 am

RoBi.

RoBi.
Premium
Premium
Nick helper: TheBoy
Nick Tau:K4ZzY
Level Helper:4
Descrierea situatiei:multe am asupra lui abuz si altele
Dovada (Poze)  add roberto.robert353 mess/skype si am ogramada de poze

#3Model reclamatie Helper Empty Reclamatie Sam Aug 09, 2014 7:16 am

TheBoy

TheBoy
Lider F.B.I
Lider F.B.I
Nick helper:K4ZzY
Nick Tau:TheBoy
Level Helper:1
Descrierea situatiei:1.Isi bate joc de playeri,ii ameninta ca le ia casa teritoriul,zice ca le da ban.2.Are un limbaj inadecvat fata de helperi,admini sau playeri
Dovada (Poze)

#4Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Sam Aug 09, 2014 7:23 am

PinkmanJR

PinkmanJR
Civilian
Civilian
Nick helper:K4ZzY
Nick Tau:PinkmanJR
Level Helper:1
Descrierea situatiei:1.Isi bate joc de playeri,ii ameninta ca le ia casa teritoriul,zice ca le da ban.
                         2.Are un limbaj inadecvat fata de helperi,admini sau playeri.
Dovada (Poze):postimg.org/image/470phlqav/ , imi spunea la razboi ca imi i-a teritoriul cu comenzi.

#5Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Sam Aug 09, 2014 7:29 am

RoBi.

RoBi.
Premium
Premium
deci 1 ti-am zis aia ca trageai de timp ai masina si nu vi cu ia si cu folosec comenzi gethere si am fazut ca nam acces deci nam folosti nimic

#6Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Sam Aug 09, 2014 9:58 am

PinkmanJR

PinkmanJR
Civilian
Civilian
Nu este adevarat masina mea era acolo unde ai dat razboi, si nu merge sa dai towcar, deci eu nu trageam de timp ok, si oricum nu imi pasa nu ai voie sa folosesti comenzi la un razboi asta e abuz de putere, oricum am castigat cu 2-5. Cer sa ti se scoata Helper-ul esti useless.

#7Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Mar Aug 12, 2014 3:17 am

RoBi.

RoBi.
Premium
Premium
Nick helper: eLite
Nick Tau:K4ZzY
Level Helper: 4
Descrierea situatiei: elite abuseaza de kick se da bunica pamantului  baga hod cand cineva il ataca 
Dovada (Poze)
  ti le dau pe mess strike 

#8Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Mar Aug 12, 2014 5:15 am

TroJaNu4U

TroJaNu4U
Fondator/ Lider Ballas
Fondator/ Lider Ballas
respins sa iti vezi tu de treaba !!!!

https://banditii.forum.st

#9Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Mier Aug 13, 2014 1:16 pm

Bluu.

Bluu.
Civilian
Civilian
Nick helper: StefaN
Nick Tau: Bluu.
Level Helper: 1
Descrierea situatiei: Limbaj urat + ma tine in slap-uri aiurea, unu dupa altu, si imi da respawn aiurea.
Dovada (Poze) Nu am dovada la slap-uri din fericire pt. tine, dar pot confirma helperii care au vazut.\
Imi zice ca nu pot posta link-uri externe, dar am ss cu limbajul lui.

#10Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Mier Aug 13, 2014 1:35 pm

RoBi.

RoBi.
Premium
Premium
pro pe mn mo injurat de ma-ma cer sa i se scoata helper

#11Model reclamatie Helper Empty Re: Model reclamatie Helper Mier Aug 13, 2014 11:09 pm

TroJaNu4U

TroJaNu4U
Fondator/ Lider Ballas
Fondator/ Lider Ballas
14.08.2014 o sa rezolvam !!!!

https://banditii.forum.st

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Ro2.ro - Promovare si statistici web